30 min

Stekt laks med pestopasta

Mat til 4 personer

  • 400 g Wilsgård laksefilet, beinfri med skinn
  • Cherrytomater
  • Basilikum
  • 500 g pasta
  • Sitron
  • Pesto av god kvalitet

Slik gjør du det

  1. Kok opp pasta i godt saltet vann som anvist på pakken.
  2. Salt og stek laks i nøytral olje på medium høy varme med skinnsiden ned. Etter hvert som skinnet får en fin farge, snus laksen og platen skrus ned. Trykk saften ut av ½ sitron i pannen.
  3. Skjær opp cherrytomater som vendes inn med pesto i pastaen.
  4. Toppes med laksefilet, basilikum og en sitronbåt.

Legg igjen en kommentar

Få utvalgte produkter levert med Bring eller PostNord

Produkter som kan sendes med post er merket med Bring- logo.

NB! Dersom du har produkter i handlekurven som ikke er merket med Bring-logo, vil ikke fraktalternativene Bring og PostNord kunne velges.