30 min

Spicy laksewraps med avocadosalat & srirachamajo

Dette trenger du

  • 400 g laksefilet, skinn og beinfri
  • 1 dl soya
  • ½ lime
  • 1 ss honning
  • 1 chili finhakket
  • 2 fedd hvitløk finhakket
  • 1 ts revet ingefær
  • AvocadoSalat (f.eks Babyleaf)
  • Rødløk
  • Fullkorntortillas
  • Srirachamajones

Slik gjør du det

  1. Begynn med å blande soya, limejuice, honning, chili, ingefær og hvitløk. Smak til slik at du får en god balanse mellom syre og sødme.
  2. Pakk tortillas i aluminiumsfolie og sett i ovnen på 170 grader.
  3. Stek laksefilet i nøytral olje på medium høy varme til du får en fin skorpe på den ene siden (ca. 2 min). Når du vender om laksen, tilsett sausen og skrur varmen ned.
  4. Mens laksen trekker seg ferdig i sausen, gjør klar salaten. Skyll babyleaf, finhakk rødløk og skjær opp ønsket mengde avocado.
  5. Legg opp salaten på tortillaen og laks på toppen. Toppes med litt ekstra saus og srirachamajo (Gjerne avslutt med finhakket vårløk og ristede sesamfrø).

Legg igjen en kommentar

Få utvalgte produkter levert med Bring eller PostNord

Produkter som kan sendes med post er merket med Bring- logo.

NB! Dersom du har produkter i handlekurven som ikke er merket med Bring-logo, vil ikke fraktalternativene Bring og PostNord kunne velges.

Logo til Wilsgård

Logg inn