Dette trenger du
- 400 g laksefilet, skinn og beinfri
- 1 dl soya
- ½ lime
- 1 ss honning
- 1 chili finhakket
- 2 fedd hvitløk finhakket
- 1 ts revet ingefær
- AvocadoSalat (f.eks Babyleaf)
- Rødløk
- Fullkorntortillas
- Srirachamajones
Slik gjør du det
- Begynn med å blande soya, limejuice, honning, chili, ingefær og hvitløk. Smak til slik at du får en god balanse mellom syre og sødme.
- Pakk tortillas i aluminiumsfolie og sett i ovnen på 170 grader.
- Stek laksefilet i nøytral olje på medium høy varme til du får en fin skorpe på den ene siden (ca. 2 min). Når du vender om laksen, tilsett sausen og skrur varmen ned.
- Mens laksen trekker seg ferdig i sausen, gjør klar salaten. Skyll babyleaf, finhakk rødløk og skjær opp ønsket mengde avocado.
- Legg opp salaten på tortillaen og laks på toppen. Toppes med litt ekstra saus og srirachamajo (Gjerne avslutt med finhakket vårløk og ristede sesamfrø).