Dette trenger du

  • 400 gram skinn- og benfri laks  
  • 2 stk. lime 
  • 1 appelsin 
  • ½ rødløk 
  • Koriander 
  • Olivenolje 

Slik gjør du det

1. Kutt laksen i terninger på ca. 2 cm og mariner dem med soyasaus, appelsin- og limejuice. Tips: Spar gjerne et par appelsinskiver du kan toppe retten med for litt ekstra farge og struktur! 

2. Kutt rødløken så tynt som du klarer i lange strimler, vask dem med vann og la de tørke godt.

3. Skjær opp koriander. 

4. Tilsett litt olivenolje til fisken. Miks deretter resten av grønnsakene med fisken når den har fått latt trekke i syren i ca. 10-15 minutter.
Tips: Server med flatbrød eller chips! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Reservasjon for vektvariasjoner

Vi vet ikke nøyaktig vekt på enkelte produkter før vi har pakket dem, derfor reserverer vi et mindre beløp til å dekke opp for variasjoner. Du betaler selvsagt bare for det du får.

Hvordan fungerer dette?
Når du fullfører bestillingen vil beløpet kun bli reservert og ikke trukket fra ditt kort. Når vi pakker produktene, legger vi inn nøyaktig vekt på det enkelte produkt. Ut fra dette beregnes en ny totalsum som blir trukket fra ditt kort.

Eksempel: Du legger en hel filet til handlekurven som står oppgitt til å veie 1kg på vår nettbutikk. Når vi pakker fileten kan den eksempelvis veie 1,1kg. Vi vil da trekke prisen av 1,1kg filet fra ditt kort, og ikke 1kg. Det samme skjer dersom fileten veier mindre enn oppgitt vekt på nettbutikken. Du betaler kun for det du faktisk får.  

Jeg ønsker å betale på andre måter.
Dersom du ikke ønsker å forhåndsbetale produktene med reservasjon for vektvariasjoner, vil det i enkelte tilfeller være mulig å betale på kortterminal ved utlevering. Dette vil imidlertid være avhengig av valgt utleveringsmetode. Du kan velge “Betaling på kortterminal ved utlevering” under fanen “Betaling”, dersom dette alternativet er tilgjengelig.