Dette trenger du

  • 600 gram skinn- og benfri laks
  • 800 gram poteter 
  • 400 gram grønnkål 
  • 1 rødløk 
  • Olivenolje 
  • Hvitløk 
  • Oliven (kan sløyfes)  

Slik gjør du det

1.Sett ovnen på 200 grader. Vask potetene før du legger dem i en ildfast form. Strø deretter over salt og stek dem i 20-30 minutter avhengig av størrelsen på potetene.

2. Kok opp kålen i vann og salt. La den deretter tørke godt før du freser den I en stekepanne med olivenolje og hvitløk.

3. Stek deretter laksen i samme olivenolje og hvitløk og tilsett salt etter behov.

Molho Verde:
– Finhakk rødløk og persille, legg det I en skål og hell over olivenolje til det dekker grønnsakene. Tilsett salt og pepper og hell sausen over laksen og potetene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Reservasjon for vektvariasjoner

Vi vet ikke nøyaktig vekt på enkelte produkter før vi har pakket dem, derfor reserverer vi et mindre beløp til å dekke opp for variasjoner. Du betaler selvsagt bare for det du får.

Hvordan fungerer dette?
Når du fullfører bestillingen vil beløpet kun bli reservert og ikke trukket fra ditt kort. Når vi pakker produktene, legger vi inn nøyaktig vekt på det enkelte produkt. Ut fra dette beregnes en ny totalsum som blir trukket fra ditt kort.

Eksempel: Du legger en hel filet til handlekurven som står oppgitt til å veie 1kg på vår nettbutikk. Når vi pakker fileten kan den eksempelvis veie 1,1kg. Vi vil da trekke prisen av 1,1kg filet fra ditt kort, og ikke 1kg. Det samme skjer dersom fileten veier mindre enn oppgitt vekt på nettbutikken. Du betaler kun for det du faktisk får.  

Jeg ønsker å betale på andre måter.
Dersom du ikke ønsker å forhåndsbetale produktene med reservasjon for vektvariasjoner, vil det i enkelte tilfeller være mulig å betale på kortterminal ved utlevering. Dette vil imidlertid være avhengig av valgt utleveringsmetode. Du kan velge “Betaling på kortterminal ved utlevering” under fanen “Betaling”, dersom dette alternativet er tilgjengelig.