40 min

Laksefilet med bakte poteter og molho verde

Dette trenger du

  • 600 gram skinn- og benfri laks
  • 800 gram poteter 
  • 400 gram grønnkål 
  • 1 rødløk 
  • Olivenolje 
  • Hvitløk 
  • Oliven (kan sløyfes)  

Slik gjør du det

1.Sett ovnen på 200 grader. Vask potetene før du legger dem i en ildfast form. Strø deretter over salt og stek dem i 20-30 minutter avhengig av størrelsen på potetene.

2. Kok opp kålen i vann og salt. La den deretter tørke godt før du freser den I en stekepanne med olivenolje og hvitløk.

3. Stek deretter laksen i samme olivenolje og hvitløk og tilsett salt etter behov.

Molho Verde:
– Finhakk rødløk og persille, legg det I en skål og hell over olivenolje til det dekker grønnsakene. Tilsett salt og pepper og hell sausen over laksen og potetene

Legg igjen en kommentar

Få utvalgte produkter levert med Bring eller PostNord

Produkter som kan sendes med post er merket med Bring- logo.

NB! Dersom du har produkter i handlekurven som ikke er merket med Bring-logo, vil ikke fraktalternativene Bring og PostNord kunne velges.