Dette trenger du

  • 600 gram skinn- og benfri laksefilet
  • 600 gram store poteter
  • 5 dl kremfløte
  • Asparges
  • Hvitløk
  • Sitron
  • Muskatnøtt
  • Olivenolje
  • Tyttebærsyltetøy

Slik gjør du det

Fløtegratinerte poteter:
1. Sett ovnen på 120 grader.

2. Skrell potetene og bruk en mandolin eller skjær potetene I tynne skiver på ca 2 mm.

3. Tilsett ønsket mengde hvitløk, muskatnøtt og salt til fløten og tilsett potetene og rør forsiktig slik at alt blander seg fint uten at potetene knekker.

4. Legg alt over i en ildfast form, press gjerne potetene ned mot bunnen av formen slik at det blir minst mulig hulrom. Stek deretter de gratinerte potetene på 120 grader i 1,5 time.

Fisk:
1: Salt laksen og legg den I en varm stekepanne med olivenolje og et par fedd hvitløk og stek laksen på medium høy varme til laksen har fått en fin farge. Snu laksen og stek den på motsatt side og skvis litt sitronsaft over laksen før servering.
2: Fres asparges i et par minutter i olivenolje og hvitløk.
3: Server med tyttebærsyltetøy, det vil komplementere resten av retten med den fete fisken, de kremete potetene og den sprø aspargesen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Reservasjon for vektvariasjoner

Vi vet ikke nøyaktig vekt på enkelte produkter før vi har pakket dem, derfor reserverer vi et mindre beløp til å dekke opp for variasjoner. Du betaler selvsagt bare for det du får.

Hvordan fungerer dette?
Når du fullfører bestillingen vil beløpet kun bli reservert og ikke trukket fra ditt kort. Når vi pakker produktene, legger vi inn nøyaktig vekt på det enkelte produkt. Ut fra dette beregnes en ny totalsum som blir trukket fra ditt kort.

Eksempel: Du legger en hel filet til handlekurven som står oppgitt til å veie 1kg på vår nettbutikk. Når vi pakker fileten kan den eksempelvis veie 1,1kg. Vi vil da trekke prisen av 1,1kg filet fra ditt kort, og ikke 1kg. Det samme skjer dersom fileten veier mindre enn oppgitt vekt på nettbutikken. Du betaler kun for det du faktisk får.  

Jeg ønsker å betale på andre måter.
Dersom du ikke ønsker å forhåndsbetale produktene med reservasjon for vektvariasjoner, vil det i enkelte tilfeller være mulig å betale på kortterminal ved utlevering. Dette vil imidlertid være avhengig av valgt utleveringsmetode. Du kan velge “Betaling på kortterminal ved utlevering” under fanen “Betaling”, dersom dette alternativet er tilgjengelig.