Seifilet

Vår seifilet er en perle av havet, med sitt saftige, hvite kjøtt som smelter på tungen og etterlater en forførende smak. Seifilet er en allsidig ingrediens som kan tilberedes på utallige måter. Enten du foretrekker å steke, grille, bake eller koke den, vil den beholde sin saftighet og rike smak, og gi deg en uforglemmelig matopplevelse.

-18℃
Frysevare (-18°C eller lavere). Tines i kjøleskap ved 0-4°C og bør ikke fryses på nytt etter opptining
0-4℃
Kjølevare (0-4°C ). Kan fryses for lengre holdbarhet.
+4℃
Oppbevares i romtemperatur på tørre områder.
Dette produktet kan sendes som normal postsending i hele landet.

Beskrivelse

Sei

Sei, vitenskapelig kjent som Pollachius virens, er en fisk som tilhører torskefamilien (Gadidae).

Utseende: Sei har en slank og langstrakt kropp med en karakteristisk sølvfarge på ryggen og en lysere underside. Den har en lang ryggfinne og en kort halefinne. Seien har også en stor munn med skarpe tenner.

Habitat: Sei trives i tempererte og kalde farvann i Nord-Atlanteren, fra Norge og Island i nord til Biscayabukta i sør. Den foretrekker dypere vann, men kan også bli funnet langs kysten og på grunnere banker.

Adferd: Sei er en pelagisk fisk som vanligvis lever i store skoler og beiter på mindre fisk, krepsdyr og andre marine organismer. Den er en viktig del av økosystemet og et viktig byttedyr for større rovfisk.

Smak: Sei har fast, hvitt kjøtt med en mild og delikat smak. Kjøttet er saftig og mørt når det tilberedes riktig, og det beholder sin tekstur godt etter koking, steking eller grilling.

Kulinarisk anvendelse: Sei er en populær matfisk og kan tilberedes på mange forskjellige måter. Den kan stekes, grilles, bakes, kokes eller brukes i supper og gryteretter. Sei er også egnet til å bli panert og stekt som fiskekaker eller fiskeboller.

Sei er en viktig kommersiell fisk som er verdsatt for sin gode smak, allsidighet og ernæringsmessige fordeler. Den er en populær ingrediens i mange matretter og fortsetter å være en favoritt blant sjømatelskere over hele verden.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Energi 0 KJ/Kcal
Fett 0g
Hvorav mettede fettsyrer 0g
Karbohydrater 0g
Hvorav sukkerarter 0g
Protein 0g
Salt 0g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Seifilet”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Seifilet

Seifilet

Vår seifilet er en perle av havet, med sitt saftige, hvite kjøtt som smelter på tungen og etterlater en forførende smak. Seifilet er en allsidig ingrediens som kan tilberedes på utallige måter. Enten du foretrekker å steke, grille, bake eller koke den, vil den beholde sin saftighet og rike smak, og gi deg en uforglemmelig matopplevelse.

-18℃
Frysevare (-18°C eller lavere). Tines i kjøleskap ved 0-4°C og bør ikke fryses på nytt etter opptining
0-4℃
Kjølevare (0-4°C ). Kan fryses for lengre holdbarhet.
+4℃
Oppbevares i romtemperatur på tørre områder.
Dette produktet kan sendes som normal postsending i hele landet.

Beskrivelse

Sei

Sei, vitenskapelig kjent som Pollachius virens, er en fisk som tilhører torskefamilien (Gadidae).

Utseende: Sei har en slank og langstrakt kropp med en karakteristisk sølvfarge på ryggen og en lysere underside. Den har en lang ryggfinne og en kort halefinne. Seien har også en stor munn med skarpe tenner.

Habitat: Sei trives i tempererte og kalde farvann i Nord-Atlanteren, fra Norge og Island i nord til Biscayabukta i sør. Den foretrekker dypere vann, men kan også bli funnet langs kysten og på grunnere banker.

Adferd: Sei er en pelagisk fisk som vanligvis lever i store skoler og beiter på mindre fisk, krepsdyr og andre marine organismer. Den er en viktig del av økosystemet og et viktig byttedyr for større rovfisk.

Smak: Sei har fast, hvitt kjøtt med en mild og delikat smak. Kjøttet er saftig og mørt når det tilberedes riktig, og det beholder sin tekstur godt etter koking, steking eller grilling.

Kulinarisk anvendelse: Sei er en populær matfisk og kan tilberedes på mange forskjellige måter. Den kan stekes, grilles, bakes, kokes eller brukes i supper og gryteretter. Sei er også egnet til å bli panert og stekt som fiskekaker eller fiskeboller.

Sei er en viktig kommersiell fisk som er verdsatt for sin gode smak, allsidighet og ernæringsmessige fordeler. Den er en populær ingrediens i mange matretter og fortsetter å være en favoritt blant sjømatelskere over hele verden.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Energi 0 KJ/Kcal
Fett 0g
Hvorav mettede fettsyrer 0g
Karbohydrater 0g
Hvorav sukkerarter 0g
Protein 0g
Salt 0g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Seifilet”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Reservasjon for vektvariasjoner

Vi vet ikke nøyaktig vekt på enkelte produkter før vi har pakket dem, derfor reserverer vi et mindre beløp til å dekke opp for variasjoner. Du betaler selvsagt bare for det du får.

Hvordan fungerer dette?
Når du fullfører bestillingen vil beløpet kun bli reservert og ikke trukket fra ditt kort. Når vi pakker produktene, legger vi inn nøyaktig vekt på det enkelte produkt. Ut fra dette beregnes en ny totalsum som blir trukket fra ditt kort.

Eksempel: Du legger en hel filet til handlekurven som står oppgitt til å veie 1kg på vår nettbutikk. Når vi pakker fileten kan den eksempelvis veie 1,1kg. Vi vil da trekke prisen av 1,1kg filet fra ditt kort, og ikke 1kg. Det samme skjer dersom fileten veier mindre enn oppgitt vekt på nettbutikken. Du betaler kun for det du faktisk får.  

Jeg ønsker å betale på andre måter.
Dersom du ikke ønsker å forhåndsbetale produktene med reservasjon for vektvariasjoner, vil det i enkelte tilfeller være mulig å betale på kortterminal ved utlevering. Dette vil imidlertid være avhengig av valgt utleveringsmetode. Du kan velge “Betaling på kortterminal ved utlevering” under fanen “Betaling”, dersom dette alternativet er tilgjengelig.