Dette trenger du
- 600 gram ben- og skinnfri laksefilet
- 240 gram couscous
- 300 gram rosenkål
- 1 granateple
- 1 appelsin
- 1 rødløk
- Soyasaus
- Ingefær
- Persille
- Olivenolje
- Kanel, stjerneanis, kardemomme, sort pepper og allehånde
Slik gjør du det
1.Kok opp rosenkål og tilsett litt salt i vannet. Kjøl deretter ned rosenkålen og del dem i to.
2. Kok opp 2,4 dl. vann med kanel, stjerneanis, kardemomme, allehånde, sortpepper og salt. Hell deretter væsken over couscous i en bolle og dekk den til i ca. 5 minutter.
3. Fres rosenkålene i varm olivenolje til dem oppnår en fin farge. Tilsett deretter couscous, rødløk, persille og granateple. Bland alt og ta deretter blandingen av den varme ovnen.
4. Tilsett litt salt på laksen og legg den i stekepannen. Stek den på medium høy varme til fisken oppnår en fin farge før du snur fisken og lar den steke litt på motsatt side også.
5. Mens laksen stekes ferdig tilsetter du juicen fra en appelsin, noen tynne skiver ingefær og litt soyasaus. La det hele koke til sausen har blitt litt tykkere.